Zpracování úrody

Schovejte si léto do sklenic, ať vám voní a chutná i v zimě. Povíme si, jak ovoce a zeleninu skladovat, aby vydržely co nejdéle čerstvé, a probereme základní druhy zpracování ovoce a zeleniny - sušení, nakládání a zavařování. Společně si i jeden z méně obvyklých receptů v praxi vyzkoušíme - na ohni uvaříme zeleninové chutney.

Kurz probíhá v komunitní zahradě  Pěstírna DEPO v Presslově ulici 14 v Plzni.

Termín: úterý 21. května 2019, 17:30 - 18:30

Vstupné: 100 Kč/osoba/kurz

Zpracování úrody

Alena Lehmannová

Pod Záhorskem 29
301 00 Plzeň
+420 777 615 612
alena@prirodni-zahrady.cz

© 2011 Alena Lehmannová

© design Hanja.eu | webdesign Antstudio.cz